• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε;

Χαίρεται! είμαι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, ιδρυτής της σελίδας GetCert και εκπαιδευτής των μαθημάτων που γίνονται σε αυτό. Είμαι απόφοιτος της σχολής ηλεκτρολόγων στο ΤΕΙ Κοζάνης και έχω μεταπτυχιακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική με Εξειδίκευση στα συστήματα υπολογιστών.

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε ώστε να μπορέσουμε να βρούμε την λύση που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Η αποστολή του GetCert

To GetCert ξεκίνησε ως μία ιδέα για την ενημέρωση όλων γύρω από την πιστοποίηση. Στην πορεία δημιουργήσαμε ένα κανάλι στο Youtube για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και φίλες να αποκτήσουν δεξιότητες γύρω από την πληροφορική.

Σύντομα οι ανάγκες αυξήθηκαν και το GetCert επεκτάθηκε στον τομέα της τηλεκπαίδευσης στην πληροφορική, ηλεκτρονικά και αυτοματισμούς αλλά και στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και e-shop καθώς επίσης και στην δημιουργία διαφημιστικών εντύπων (μακέτες).

Στόχος είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης στην πληροφορική οι οποίες επικεντρώνονται στις ανάγκες σας.

Ο μαθητής (όταν το επιθυμεί) επιλέγει το τι θα μάθει και με την δική μας συνδρομή, ορίζεται ένα πλάνο μαθημάτων ειδικά για αυτόν/ήν ώστε να ανταποκρίνεται 100% στις ανάγκες του/της.

Προσπαθούμε να ανεβάζουμε περιεχόμενο τόσο στην σελίδα, όσο και στο κανάλι του YouTube με κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα ώστε να σας προσφέρουμε γνώσεις και βάσεις για την μετέπειτα πορεία σας, ενώ παράλληλα προετοιμάζουμε και υλικό ώστε να έχετε και λύσεις τηλεκπαίδευσης με ασύγχρονο τρόπο σε διάφορες θεματικές ενότητες.

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Στο κανάλι μας φιλοξενούμε προϊόντα τα οποία μας φάνηκαν ενδιαφέροντα ή μας έχουν στείλει εταιρείες για να τα παρουσιάσουμε. Αν είστε εταιρεία και θέλετε να στείλετε τα προϊόντα σας για παρουσίαση, συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο συντομότερο.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χ.

Ο Γιώργος αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΤΕΛ) της Βέροιας, απ’ όπου έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο ΤΕΙ Κοζάνης στο τμήμα Ηλεκτρολογίας

Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολογίας και εργάσθηκε ως εκπαιδευτικός πληροφορικής σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια με κύριο αντικείμενο την πληροφορική.

Παράλληλα εργάσθηκε και ως τεχνικός Η/Υ και δικτύων σε διάφορες επιχειρήσεις τόσο ως φοιτητής και μετέπειτα.

Το 2012, έκανε αίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών εφαρμοσμένης πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου έγινε δεκτός στο τμήμα και ακολούθησε την ειδίκευση συστήματα υπολογιστών. Αποφοίτησε, 2 χρόνια μετά με βαθμό άριστα.

από το 2015 εργάζεται ως υπεύθυνος συντήρησης σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων στην περιοχή της Ημαθίας όπου ενασχολείται με θέματα που άπτονται το σύνολο του φάσματος που έχει η ηλεκτρολογία και οι αυτοματισμοί.

Παράλληλα, διδάσκει σε Δημόσια ΙΕΚ, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ενώ αναλαμβάνει και μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα στην πληροφορική και αυτοματισμούς.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.