• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Δωρεάν πρόγραμμα για τυφλό σύστημα

Μία On-line δωρεάν εφαρμογή για να εξασκηθείτε στο τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης

Το τυφλό σύστημα είναι μία δεξιότητα που μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο με εξάσκηση. Δεν υπάρχει “μαθαίνω το τυφλό σύστημα”, υπάρχει μόνο εξασκούμαι στο τυφλό σύστημα και γίνομαι ολοένα και καλύτερος/η.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλές εφαρμογές που υπόσχονται πολλά και διάφορα. Η ουσία είναι ότι για να “μάθετε” το τυφλό σύστημα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι αρκετή εξάσκηση.

Για να μπορέσετε να εξασκηθείτε στα Ελληνικά και να κατακτήσετε την τεχνικής της γρήγορης γραφής, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου θα οδηγηθείτε στην on line εφαρμογή εξάσκησης.

Το πρώτο μάθημα πληκτρολόγησης

Οι ασκήσεις έχουν σταδιακά αυξανόμενη δυσκολία. Μην τις επαναλάβετε μία φορά καθώς το στάδιο της κατάκτησης του τυφλού συστήματος έχει δύο στάδια.

Στάδια τυφλού συστήματος

Το πρώτο στάδιο είναι να είμαστε σωστοί και να μην κάνουμε λάθη.

Το δεύτερο στάδιο είναι να αυξήσουμε την ταχύτητα πληκτρολόγησης. Όχι ότι είναι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο. Η ταχύτητα δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως αν σε μία πρόταση κάνουμε 5-6 λάθη (τυπογραφικά κυρίως, καθώς τα ορθογραφικά μπορεί να έχουν άλλους παράγοντες)

Θα διαπιστώσετε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε γρήγορα χωρίς να βλέπετε τα πλήκτρα από το πληκτρολόγιο

Γι αυτό κάντε όλες τις ασκήσεις, όσο βαρετές και αν φαίνονται. Σκεφτείτε το πληκτρολόγιο ως ένα όργανο μουσικής. Χρειάζεται χρόνος και εξάσκηση για να μάθουμε να παίζουμε αλλά πάντα ξεκινάμε από μία νότα.

0 responses on "Δωρεάν πρόγραμμα για τυφλό σύστημα"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.