• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Εικόνες από το νέο Samsung S10

Διαρροή φωτογραφιών του νέου Samsung S10 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019

Το Samsung S10 πλησιάζει στην ημερομηνία κυκλοφορίας του και ήδη άρχισαν να διαρρέουν φωτογραφίες του. Το πιο πιθανό σύμφωνα με τον τύπο είναι να το δούμε τον Φεβρουάριο του 2019.

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση όπου έχουμε διαρροή πληροφοριών και όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του, θα έχουμε κι άλλες διαρροές με εικόνες.

Οι φωτογραφίες είναι από το blog του Weibo, ενός blogger ο οποίος έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν φωτογραφίες του Samsung galaxy S10.samsung galaxy s10

Προηγούμενες φωτογραφίες του ίδιου

Υπάρχει και μία τρίτη φωτογραφία η οποία δείχνει ένα διαφορετικό design. αυτή εστάλη από leaker στο slashgear. Βλέπουμε μία διαφοροποίηση πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικές.

Είναι λογικό να υπάρχει διαφορά καθώς μπορεί να πειραματίζονται ακόμα με το design (ή τουλάχιστον την στιγμή που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες).

κάμερες και χαρακτηριστικά

Στην απλή έκδοση πιθανόν να υπάρχουν 2 κάμερες πίσω, ενώ στην plus του samsung S10 3 κάμερες. Το android pie θα βρίσκεται εντός και τα χρώματα δεν θα είναι κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει και στο παρελθόν η Samsung.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να περιμένουμε τον Φεβρουάριο(;) για την επίσημη κυκλοφορία του κινητού.

11 Δεκεμβρίου 2018

0 responses on "Εικόνες από το νέο Samsung S10"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.