Εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ το 2024 και οδηγίες υποψηφίων

Εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ το 2024 και οδηγίες υποψηφίων

Ακολουθούν σημαντικές οδηγίες σχετικά με τους υποψηφίους εξεταζόμενους εκπαιδευτές ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης. Ο ΕΟΠΠΕΠ αναμένεται να ανακοινώσει εξετάσεις εκπαιδευτών ενηλίκων και καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι τι προετοιμασία πρέπει να κάνετε;

Θα πρέπει αφού δηλώσετε εκπαιδευτικό κέντρο να βρίσκεστε εκεί τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη των εξετάσεων. Με την συμπλήρωση της ώρα προσέλευσης, οι πόρτες κλείνουν με ευθύνη του ΚΕΚ και δεν επιτρέπεται η είσοδος από κανέναν. σε περίπτωση που ο/η υποψήφιος/α δεν προσέρχεται, αυτόματα ερμηνεύεται ως "μη τήρηση των όρων και προϋποθέσεων διεξαγωγής της διαδικασίας" και άρα "Μη πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας".

Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου αίτηση για συμμετοχή στις εξετάσεις.

Κατά την προσέλευση των υποψηφίων, θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ή διαβατήριο σε ισχύ καθώς και το σχέδιο μικροδιδασκαλίας που θα παρουσιάσουν, εκτυπωμένο μαζί με τυχόν συνοδευτικό υλικό.

Όλο το υλικό της μικροδιδασκαλίας, δηλαδή παρουσίαση, Σχέδιο μικροδιδασκαλίας, φύλλα δραστηριοτήτων, και άλλο έντυπο υλικό όπως φωτοτυπίες με ασκήσεις, κλπ, θα πρέπει να παραδοθεί στους επιτηρητές μετά το πέρας της διαδικασίας ωστε να συμπεριληφθούν στον "Ατομικό φάκελο υποψηφίου"

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν διαθέτει κάποιο από τα παραπάνω, η συμμετοχή του στις εξετάσεις θεωρείται άκυρη.

Για το θεωρητικό μέρος, όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιήμενα και τα προσωπικά αντικείμενα που δεν σχετίζονται με το μάθημα, θα είναι συγκεντρωμένα σε ορατό μέρος καθ' όλη τη διάρκεια της γραπτής εξέτασης.

Βοηθήματα, σημειώσεις ή εκπαιδευτικό υλικό που σχετίζεται με τις εξετάσεις πιστοποίησης, απαγορεύεται από τους υποψηφίους να το έχουν μαζί τους την ημέρα των εξετάσεων.

Για να βοηθηθείτε όσον αφορά το θεωρητικό μέρος, μπορείτε να δείτε εδώ τα παλιά θέματα ΕΟΠΠΕΠ που συγκεντρώσαμε και αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορείτε για 25€ να έχετε όλες τις απαντήσεις των θεμάτων πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ εκπαιδευτών ενηλίκων.

Σχετικά άρθρα

Χρωματικός κώδικας αντιστάσεων

Χρωματικός κώδικας αντιστάσεων

Παλιά θέματα εξετάσεων εκπαιδευτών ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ

Παλιά θέματα εξετάσεων εκπαιδευτών ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ

Εκπαίδευση μέσω υπολογιστή

Ο υπολογιστής ως εργαλείο εκπαίδευσης