Μορφοποίηση υπό όρους για κάθε σειρά του πίνακα

Η μορφοποίηση υπό όρους μας επιτρέπει να μορφοποιήσουμε ένα ή περισσότερα κελιά ανάλογα με την τιμή που έχουν τα ίδια ή άλλα κελιά. Μετά από αρκετά μηνύματα και απορίες για το πως μπορεί όλη η σειρά του πίνακα να μορφοποιείται από την μορφοποίηση υπό όρους, ετοίμασα ένα βίντεο το οποίο ελπίζω να βοηθήσει

Μορφοποίηση υπό όρους

Είναι μία δεξιότητα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το Excel. Στο κανάλι μας, υπάρχει μία σειρά από βίντεο Excel, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε.

μέσα σε αυτά είναι η μορφοποίηση υπό όρους, με την οποία μπορείτε να μορφοποιείτε κελιά αναλόγως της τιμής που μπορεί να έχουν.

Οι εργαζόμενοι σε εταιρείες, έχουν την ανάγκη να μορφοποιούν δεδομένα από ληξιπρόθεσμες οφειλές ή χαμηλό στοκ σε προϊόντα. Αυτό επιτυγχάνεται με την μορφοποίηση υπό όρους.

επειδή όμως συχνά χρειάζεται να μορφοποιηθεί όλη η γραμμή του πίνακα και όχι μόνο το κελί με το χαμηλό στοκ για παράδειγμα, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες.

Αυτές τις ενέργειες παρουσιάζουμε σε αυτό το βίντεο. Κατάλληλο για κάθε επιχείρηση και οργανισμό που θέλει να μορφοποιήσει υπό ορους κάθε σειρά του πίνακα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο εργασίας από εδώ

Σχετικά άρθρα

Συγκεντρωτικοί πίνακες και εισαγωγή τους στο Power query

Εισαγωγή στο Powerquery. Τι ακριβώς είναι;

Πληροφορίες

Χατζηγεωργίου Γεώργιος

info[@]getcert.gr

6945531647