• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

VELLUM diploma in IT skills proficiency

Πιστοποίηση DIPLOMA proficiency

Η πιστοποίηση VELLUM diploma in IT skills proficiency αποτελεί ένα πιστοποιητικό για όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν σε προχωρημένες δεξιότητες σε θεματικές ενότητες του Microsoft Office.

Διαδικασία πιστοποίησης

Η διαδικασία εξέτασης είναι αυτοματοποιημένη και καλείστε να απαντήσετε σε 20-22 ερωτήσεις σε διάστημα μίας ώρας (60 λεπτά). Για να θεωρηθεί επιτυχημένη η εξέταση θα πρέπει να πετύχετε βαθμό μεγαλύτερη ή ίσο του 75%. Οι ερωτήσεις για το VELLUM diploma proficiency είναι απαιτητικές και θα πρέπει να έχετε κάνει σωστή και καλή προετοιμασία. Η εφαρμογή την οποία υποστηρίζει ο φορέας στις εξετάσεις είναι το Microsoft Office.

Οι θεματικές ενότητες του  IT skills proficiency είναι:

  • Επεξεργασία κειμένου (Word)
  • Υπολογιστικά φύλλα (Excel)
  • Βάσεις δεδομένων (Access)
  • Παρουσιάσεις (Powerpoint)

Σημεία που πρέπει να προσέξετε

Το πιστοποιητικό αυτό, απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση σε γνώσεις εξειδικευμένες, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Το πιστοποιητικό αν και αναφέρεται ως αναγνωρισμένο, δεν έχει κάποια διαφορά από τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά βασικού επιπέδου. Αυτό σημαίνει πως δεν παίρνετε παραπάνω μόρια με το IT skills proficiency.

Έτσι λοιπόν, αν ο γνώμονας είναι το δημόσιο παρ’ όλο που το πιστοποιητικό VELLUM diploma αναφέρει τη λέξη proficiency δεν παρέχει κάτι επιπλέον από τα υπόλοιπα.

Για να επισκεφθείτε την σελίδα του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

Για να προετοιμαστείτε και να αποκτήσετε προχωρημένες γνώσεις, επιλέξτε τα μαθήματα Microsoft Office Advanced / Expert

1 responses on "VELLUM diploma in IT skills proficiency"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.