• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κάντε τα windows 10 ακόμα πιο γρήγορα

Συμβουλές για να αυξήσετε την ταχύτητα των windows

Είναι όμορφο το συναίσθημα ενός γρήγορου υπολογιστή! όταν είναι “καθαρός” ξεκινάει πολύ γρήγορα και δουλεύει χωρίς κολλήματα.

Όμως είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε έτσι, καθώς με το πέρασμα του χρόνου αρχίζει και βαραίνει και καθυστερεί. Ένας από τους σημαντικούς λόγους καθυστέρησης είναι το γεγονός ότι τρέχουν πολλές διεργασίες.

Πάμε να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τα windows 10 πιο γρήγορα

Ρυθμίσεις ενέργειας

Από τον πίνακα ελέγχου θα μεταβείτε στις ρυθμίσεις ενέργειας (το εικονίδιο με την πράσινη μπαταρία)

Εκεί θα επιλέξετε την επιλογή υψηλή απόδοση από τις πρόσθετες επιλογές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την κατανάλωση περισσότερης ενέργειας οπότε αν χρησιμοποιείτε laptop η μπαταρία σας να ξέρετε ότι θα αδειάζει γρηγορότερα.

Απενεργοποιήστε εφαρμογές κατά την εκκίνηση

Όταν ξεκινούν τα Windows μπορείτε να απενεργοποιήσετε κάποιες από τις εφαρμογές που εκτελούνται. Αυτό θα σας βελτιώσει την ταχύτητα αναλόγως των εφαρμογών που τρέχουν.

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Ctrl-Shift-Esc (η δεξί κλικ στην μπάρα εργασιών και ανοίξτε την διαχείριση εργασιών –Task manager-)

Στην καρτέλα Startup υπάρχουν οι διεργασίες. Εκεί μπορείτε με δεξί κλικ να επιλέξτε απενεργοποίηση (Disable) όποια δεν θέλετε να ξεκινάει όταν ανοίγετε τον υπολογιστή σας.

Απενεργοποιήστε τις συμβουλές

Οι συμβουλές μας βοηθούν αλλά από την άλλη δεσμεύουν πόρους! Κλείστε τις συμβουλές ειδικά αν είστε άνετος/η με την χρήση των Windows. Δεν υπάρχει λόγος να βλέπετε συμβουλές για θέματα που ήδη γνωρίζετε ή και που βλέπετε τις συμβουλές δεν κάνετε κάτι γι αυτό.

12 Απριλίου 2019

1 responses on "Κάντε τα windows 10 ακόμα πιο γρήγορα"

  1. τι πρεπει ακριβως να κανουμε στις εξετασεις στο πρακτικο μερος…για κομμωτικη…και στο θεωρητικό μερος της εξετασεις ρωτανε πανω στην ειδικοτητ σου?

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.