• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ξεκλειδώστε 5 μυστικά για smartphone

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το smartphone σας

Τα smartphone είναι συσκευές που έχουμε σχεδόν όλοι πλέον. Σε αυτό το άρθρο θα ξεκλειδώσουμε πέντε μυστικά για smartphone έτσι ώστε να ενισχύσουμε την λειτουργικότητα του κινητού μας.

Συνήθως τα “hacks” που κάνουμε στα κινητά μας απαιτούν να πειράξουμε το λειτουργικό ή άλλες ρυθμίσεις του κινητού, κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο για έναν αρχάριο ή βασικό χρήστη του smarphone.

Τα μυστικά για smartphone που θα ξεκλειδώσουμε στο άρθρο δεν απαιτούν την τροποποίηση των εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητού σας τηλεφώνου.

Καταγραφή κλήσεων
Σας έχει τύχει ποτέ να σας δίνουν προφορικές οδηγίες στο τηλέφωνο και μόλις κλείσετε να μην θυμάστε τι σας είπαν; Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αν καταγράφετε τις κλήσεις που γίνονται από και προς εσάς με μία απλή εφαρμογή.

Προσοχή όμως!.

Η καταγραφή κλήσεων χωρίς την συναίνεση του συνομιλητή σας δεν επιτρέπεται από τον νόμο. Αν λοιπόν θέλετε να καταγράψετε επίσημα μία συνομιλία θα πρέπει να ζητήσετε την συναίνεση του συνομιλητή σας πριν προχωρήσετε στην συζήτηση.

Στην περίπτωση όπου απλώς μιλάτε με κάποια φίλη ή φίλο σας και θέλετε να θυμάστε τις οδηγίες που σας δίνει, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η εφαρμογή ονομάζεται Automatic Call Recorder και μπορείτε να την κατεβάσετε από το play store. την εφαρμογή υπογράφει η Κυπριακή εταιρεία APPLIQATO SOFTWARE και σε περίπτωση που την κατεβάσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης.

Δημιουργία μετρητή καρδιακών παλμών

Ακόμα και αν το κινητό σας δεν έχει ενσωματωμένη εφαρμογή μέτρησης καρδιακών παλμών μπορείτε να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή και να μετράτε τους καρδιακούς σας παλμούς με το LED φως που διαθέτει η κάμερα σας.

Εξάλλου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο τρόπος που λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές είναι να μετράνε τη διαφορά στο χρώμα της επιφάνειας του δέρματος η οποία αλλάζει ανάλογα με την ροή του αίματος σε εκείνο το σημείο.

Ο σύνδεσμος για την εφαρμογή είναι εδώ και σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών η εφαρμογή δεν παρουσιάζει αστοχίες στις μετρήσεις.

Εγκαταστήστε linux στο κινητό σας

Η ιδέα του να εγκαταστήσετε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα από μία διανομή linux είναι ευκολότερη απ’ ότι δείχνει. Με την κατάλληλη εφαρμογή οι φίλοι του linux μπορείτε να εγκαταστήσετε διανομή debian χωρίς να πειράξετε το root του κινητού σας.

Ο σύνδεσμος καθώς επίσης και οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής είναι εδώ

Ποιος χρησιμοποιεί το δίκτυο σας; (Wi-Fi)

Αν είστε σπίτι και το internet αργεί, πολλές φορές αναρωτιέστε αν και κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το δίκτυο σας χωρίς να έχετε δώσει εσείς πρόσβαση.

Βέβαια, υπάρχει τρόπο να δείτε ποιος άλλος χρησιμοποιεί το δικό σας wifi αν έχετε πρόσβαση στο router σας αλλά σας έχουμε μία λύση η οποία δεν απαιτεί γνώσεις.

Η εφαρμογή που μπορείτε να δείτε ποιοι άλλοι χρησιμοποιούν το δίκτυο Wi-Fi σας είναι εδώ

Night mode

Εφαρμόστε ρυθμίσεις νυκτός στο κινητό σας και μειώστε την φωτεινότητα που εκπέμπει η οθόνη σας ειδικά όταν είστε σε σκοτεινό χώρο όπου ενοχλείτε.

Πολλές φορές η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να είναι ενοχλητική αλλά και κουραστική. Με την εφαρμογή Night mode μπορείτε να εφαρμόσετε ένα επιπλέον επίπεδο – στρώση στο κινητό σας και να ρυθμίζετε πόσο σκοτεινή θέλετε να είναι. Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε εδώ


Αν έχετε και κάποια άλλη εφαρμογή που προτείνετε θα χαρούμε να την διαβάσουμε στα σχόλια ή να έχετε και εσείς μυστικά για smartphone μπορείτε να μας τα πείτε ή να γράψετε ένα άρθρο για αυτά και να το δημοσιεύσουμε!

11 Σεπτεμβρίου 2018

0 responses on "Ξεκλειδώστε 5 μυστικά για smartphone"

Αφίστε ένα μήνυμα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.