Μαθήματα Adobe

Εκπαίδευση στην δημοφιλέστερη σουίτα εφαρμογών γραφιστικής

Επεξεργασία εικόνας και δημιουργία μακέτας για ανέβασμα σε ιστοσελίδες ή Social media.

Είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουμε την ομάδα σας ώστε να είναι ικανή να διαχειριστεί και να ανεβάζει υλικό σε μία ιστοσελίδα ή τα Social media

Με την χρήση προγραμμάτων της Adobe όπως το Photoshop, Illlustrator, InDesign, Adobe Express CC.

Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τις βιβλιοθήκες εικόνων (stock images) για λήψη υλικού και μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από την γραφιστική.

Έννοιες όπως pixels, vectors, dpi, resolution, rgb, cmyk και άλλα, αποκτούν νόημα καθώς τις γνωρίζουμε μέσα από τα μαθήματα.

Μαθήματα Adobe

Τι προσφέρουμε με τα μαθήματα

1. Σχέδιο μαθημάτων και περίγραμμα ύλης

Υπάρχει σχέδιο μαθημάτων και περίγραμμα ανά μάθημα (syllabus) έτσι ώστε να γνωρίζετε τι θα διδαχθείτε.

2. Αρχεία εργασίας
Τα μαθήματα γίνονται με αρχεία εργασίας τα οποία μοιράζονται στους συμμετέχοντες πριν το μάθημα. Έτσι θα δουλεύουμε όλοι στα ίδια αρχεία ώστε να απολαμβάνουμε την ίδια εκπαιδευτική εμπειρία.
3. Ενθαρρύνουμε τις ερωτήσεις
Το μάθημα δεν πρέπει να είναι το μοντέλο όπου ένας μιλάει και οι υπόλοιποι ακούν. Ενθαρρύνουμε τις ερωτήσεις ώστε να είμαστε όλοι βέβαιοι ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι επιτυχής και εξυπηρέτησε τον σκοπό της. Ρωτήστε μας! μας αρέσουν οι ερωτήσεις!
4. Επιπλέον υποστήριξη μετά το τέλος των μαθημάτων
Κατόπιν συννενόησης μπορούμε να σας προσφέρουμε επιπλέον υποστήριξη για κάποιο ή κάποια από τα αρχεία που δουλεύετε στην εργασία σας. Θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε.
5. Ευέλικτες ημέρες και ώρες
Όργανώνουμε τα μαθήματα σε ημέρες και ώρες που να βολεύουν την πλειοψηφία λόγω πρωινών εργασιών και άλλων υποχρεώσεων. Έχετε ομάδα και θέλετε να κάνετε μάθημα π.χ. το Σάββατο απόγευμα; επικοινωνήστε μαζί μας να το συζητήσουμε.
6. Ολιγομελή τμήματα / Ατομικά
Έχουμε θέσει ένα μικρό όριο μαθητών ανά τμήμα, ακριβώς γιατί ενθαρύνουμε τις ερωτήσεις και ενισχύουμε την διάδραση μαζί σας. Θέλουμε στο μάθημα να συμμετέχετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Συχνές ερωτήσεις

Το κάθε μάθημα διαρκεί 2 ώρες των 50 λεπτών με ένα διάλειμμα 15 λεπτά ενδιάμεσα. 

Συχνές ερωτήσεις για τα μαθήματα Excel

Adobe Photoshop

Image

Η εφαρμογή Photoshop είναι χρήσιμη σε όσους και όσες ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας. Τέτοια άτομα μπορεί να είναι σπουδαστές, φωτογράφοι αλλά και άτομα στον χώρο του Web design.

Με τα μαθήματά μας, θα μάθετε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, να ξεφοντάρετε εικόνες προϊόντων ή ανθρώπων και να πειράζετε τα χρώματα από εικόνες.

Μάθετε πως να ρετουσάρετε πρόσωπα, να αφαιρείτε αντικείμενα ή ανθρώπους από φωτογραφίες και να δημιουργείτε εντυπωσιακά εφέ.

Adobe Illustrator

Image

Το illustrator είναι η καλύτερη ίσως εφαρμογή για την δημιουργία διανυσματικών γραφικών.

Σε αντίθεση με το photoshop που είναι για επεξεργασία εικόνας, το Illustrator χρειάζεται για να δημιουργήσετε εκείνο το poster ή την επαγγελματική κάρτα για τους πελάτες σας.

Δημιουργήστε έυκολα και γρήγορα ετικέτες, προσκλήσεις, λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες και άλλα εικαστικά.

Adobe Indesign

Image

Ιδανικό για Desktop publishing. Η εφαρμογή με την οποία δημιουργείτε έντυπα, καταλόγους, βιβλία και οτιδήποτε άλλο προορίζεται για εκτύπωση.

Με τα μαθήματα Indesign, μαθαίνετε να δημιουργείτε τα δικά σας στυλ χαρακτήρων, πινάκων και παραγράφων και δημιουργείτε τα δικά σας πρότυπα για περιοδικά, εφημερίδες, εγχειρίδια και άλλα.

Όσες και όσοι ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε καταλόγους προϊόντων για την επιχείρησή σας χρειάζεστε ακριβώς αυτή την εφαρμογή της Adobe.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάποια από τις παραπάνω ενότητες

Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα πεδία
Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα πεδία
Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα πεδία
Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα πεδία